Betalingsmogelijkheden

Alle genoemde prijzen in onze webwinkel zijn exclusief verzendkosten. Betalen aan ValkemaRetail is op meerdere manieren mogelijk:

iDEAL
Met iDEAL kun je op een veilige en gemakkelijke manier in jouw vertrouwde bankomgeving betalen, waardoor wij de bestelling snel af kunnen handelen. Onze betalingen per iDEAL lopen via Mollie. Zodra wij de betaling hebben ontvangen, versturen wij het door jou aangekochte product.

Creditcard

Wij accepteren creditcard betalingen via VISA of Master Card. Onze betalingen per creditcard lopen via Mollie. Zodra wij de betaling hebben ontvangen, versturen wij het door jou aangekochte product.

Bankoverschrijving
Bij vooruitbetaling kun je het totaalbedrag inclusief verzendkosten overmaken naar onze rekening: NL70SNSB0705601730 t.n.v. ValkemaRetail o.v.v. het ordernummer. Zodra wij de betaling hebben ontvangen, versturen wij het door jou aangekochte product. Het bedrag dient binnen 7 kalenderdagen op onze rekening te staan. Is dit niet het geval, dan wordt de bestelling geannuleerd.

Betalen bij afhalen

Wanneer je liever een product afhaalt, dan is dat mogelijk. Voor het afhaalmoment dient een afspraak gemaakt te worden. Wanneer je voor de optie afhalen kiest, hoef je niet van te voren een bedrag over te maken, maar kun je ter plekke betalen. Je betaalt uiteraard geen verzendkosten.

© 2019 - 2024 Fanplaats | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel